Fotona4D ®

Procedură revoluționară non-chirurgicală de lifting a feței care are ca rezultat un aspect întinerit și aspect natural.

Ce este Fotona4D ®?

Fotona4D ® este o procedură revoluționară non-chirurgicală de lifting a feței care are ca rezultat un aspect întinerit și aspect natural. Dacă căutați o opțiune anti-aging non-invazivă și mai sigură, citiți sau vizitați site-ul nostru Fotona4D ® pentru informații mai cuprinzătoare atât pentru pacienți, cât și pentru medici.

Avantajele Fotona4D ®:

Strângerea și volumizarea pielii fără a fi nevoie de fillere sau toxine
Un tratament complet de lifting din interior spre exterior
Întinerire imediată, strângere și strălucire
Ten îmbunătățit al pielii
Timp de recuperare redus sau deloc
Fără intervenție chirurgicală, ace sau anestezie

Activat de capacitățile extinse ale lungimilor de undă Nd: YAG și Er: YAG, laserul oferă până la patru dimensiuni de tratament. 

Lungimile de undă complementare Er: YAG și Nd: YAG de la Fotona sunt aplicate sinergic în 4 moduri diferite: SMOOTH®, FRAC3®, PIANO® și SupErficial™ pentru a lucra asupra structurilor conjunctive mai profunde, mediale și superficiale ale pielii, în timp ce vizează simultan diferite imperfecțiuni ale pielii. 

Modalități multiple de tratament variază de la 2-dimensional TwinLigh ® procedura la Fotona4D 4-dimensional ®procedură. Tratamentul cu laser 4D Fotona permite contracția colagenului cu grosime completă pentru strângere și volumizare (reducerea ridurilor), cu timp redus, fără injectabile.

Combinând aceste 4 moduriunice și două lungimi de undă complementare rezultă un tratament respectabil „SmoothLiftin”.

Performanță superioară

Laserul Er:YAG de înaltă performanță de la Fotona ablează pielea mai eficient datorită tehnologiei brevetate VSP (Variable Square Pulse), care poate fi reglată cu precizie în funcție de ablația „rece” și de raporturile termice non-ablative. Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice dorite de pacienții dvs.

Laserul Nd:YAG de la Fotona completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er:YAG cu capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd:YAG, impulsurile VSP creează creșteri de temperatură instantanee, limitate doar la structurile vizate. Nu se depozitează energie inutilă în piele.

Video de prezentare